Ултрамедика е првата ин витро лабораторија во Република Македонија.
Најдолготрајно искуство во областа на биолошки потпомогнатото оплодување и брачниот стерилитет.

Субспецијалистичка ординација
за хумана репродукција

Вашиот избор
Ако вашата бременост е неочекувана и ви носи повеќе прашања него одговори, корисно за вас е да запомнете дека имате време да ја донесете правилната одлука. Започнете со ултразвучен преглед кај вашиот гинеколог. Едуцирајте се за вашите можностии и консултирајте се со вашиот лекар.

.

.

.

.


Гинеколошка клиника


Гинеколошки преглед
Акушерски преглед
Кардиотокографија
Гинеколошка ултрасонографија
Ултрасонографија на дојки
ПАП
Колпоскопија
Ултрасонографија 3Д/3Д
Ултрасохофрафија доплер
Еднометрија аспирација
Офис хистероскопија
Биопсија
Каутеризација

 НОВО

Офис хистероскопијата претставува дијагностика на разни промени во шуплината на матката. Оваа метода е безболна и многу корисна. Секоја жена која што има проблеми со матката потребно е да се изврши оваа дијагностичка интервенција.